Programe de Gestiune, Vanzare si Facturare

Distribuitor autorizat Programe de Gestiune, Stocuri si Vanzare MICROSHOP:

Programe de gestiune, vanzare si facturare pentru magazine mici si mijloci; interfata de vanzare optimizata pentru monitoarele cu touchscreen; clientii pot plati in numerar sau prin card, cec, tichete. Se pot vinde produsele cu discount, iar pentru bonuri/tichete puteti seta contravaloarea acestora pentru a usura activitatea de vanzare; se pot genera etichete pentru produsele din nomenclator; informatii in timp real despre situatia produselor aflate pe stoc; rapoarte exacte despre situatia vanzarilor si a incasarilor; permite utilizarea cardurilor de fidelitate pentru clienti.

Distribuitor autorizat Program de Facturare SMART BILL:

Facturi, chitante, avize, proforme; permite cuplarea cu casa de marcat si emiterea de factura insotita de chitanta sau bon fiscal; permite incasari partiale; pana la 3 modele facturi A4 si A5, personalizare documente cu logo/sigla, multiple cote de TVA, utilizarea in retea pe mai mai multe calculatoare simultan, alocare drepturi si jurnal de activitate pentru fiecare utilizator, emiterea de rapoarte, grafice, declaratia 394.

Distribuitor autorizat Programe de Gestiune Stocuri, Vanzare Magazin si Restaurant MICRO-ERP:

Modul Gestiune: receptii import, intracomunitare, marfa pentru gestiune de depozit; receptie marfa pentru gestiune de magazin clasic; lista stocuri la orice data; miscari articole pe o anumita perioada de timp. Modul restaurant: amenajare restaurant, pozitionare si selectie modele de masa, transmiterea si listarea automata a comenzii la sectii (bar, bucatarie); structurarea activitatii pe deschidere/inchidere zi, intrare/iesire din tura , identificare ospatari pe baza cardurilor magnetice, posibilitate impartire nota de plata, retur produs, posibilitate transfer mese intre ospatari, posibilitatea transfer produse intre mese.

Modul Vanzare Magazin

Modul Restaurant Cafenea

Distribuitor autorizat Programe de gestiune si vanzare WiZROM – WIZRETAIL:

Solutie moderna de gestiune a segmentului de retail, indiferent de tipul activitatii (depozite, magazine, supermarket-uri, lanturi comerciale, restaurante, cafenele, baruri, etc. cu un volum mare si flux rapid de vanzari). Pornind de la analiza proceselor de business si a fluxurilor informationale, vom defini arhitectura sistemului, modulele componente, eventualele interfete sau aplicatii speciale ce trebuie dezvoltate pentru ca solutia finala propusa sa creasca eficienta activitatilor si sa acopere integral cerintele dumneavoastra. Module de baza: Wizsalary (solutie integrata de administrare de personal, calcul salarial si resurse umane), Wiztime(Solutie integrata de pontaj electronic, cu echipamente specifice). Roadnet Transportation (solutia informatica optima pentru acoperirea nevoilor cotidiene ale companiilor din domeniile distributiei, serviciilor, transporturilor). Warehouse Expert (Solutie dedicata pentru managementul depozitului).

Distribuitor autorizat ForIT – Forms MAGAZIN

ForIT – Forms Magazin este o solutie completa pentru gestiunea stocurilor si controlul vanzarilor in magazine alimentare, magazine generale, magazine de confectii, magazine de incaltaminte(sportive), fast-food-uri, pizzerii, restaurante, cofetarii, patiserii, cantine, etc.

Gestiune

ForIT – Forms Magazin permite intocmirea tuturor documentelor necesare gestiunii cu amanuntul si en-gros:

factura, factura proforma; bon fiscal, chitanta, dispozitie de casierie, ordin de plata; aviz, nota de receptie, bon de consum, bon de transfer; proces verbal de modificare pret, proces verbal de deteriorare, proces verbal/lista de inventariere; raport de gestiune, fisa de magazie; registru de casa; retetare.

Interfata de vanzare

Aplicatia permite integrarea caselor de marcat (ACLAS, ACTIVA, DATECS, EURO, ELTRADE, ELKA, SAM4S, TOTAL, etc.), cantarelor electronice (cu coduri de bare) si cititoarelor de coduri de bare. De asemenea, programul permite generarea si tiparirea etichetelor cu coduri de bare.

Modulul de vanzare (POS) dispune de o interfata intuitiva optimizata pentru monitoare touch-screen, dar se poate folosi si cu tastatura+mouse.

Interfata de vanzare (POS) dispune de urmatoarele facilitati:

adaugare produse din catalogul de produse, anulare produse; acordare reducere; mai multe modalitati de plata: numerar, tichete si card (lista tichetelor este configurabila); tiparire nota de comanda(restaurant, fast-food, pizzerie); tiparire nota de plata (restaurant, fast-food, pizzerie); emitere bon fiscal; emitere factura pe baza bonului fiscal; rapoarte detaliate: vanzari produse, bonuri fiscale emise, produse anulate, bonuri anulate; rapoarte/vanzator (sau ospatar).

Nomenclator produse

Produsele se definesc automat in timpul intocmirii documentelor. De asemenea, produsele pot fi importate din baze de date externe. Nomenclatorul produselor se poate sorta si filtra dupa orice informatie stocata in profilul produsului.

Intocmirea documentelor

Datorita interfetei prietenoase si intuitive, documentele se intocmesc cu usurinta. Datele introduse se memoreaza automat si ulterior se auto-completeaza. Programul permite predefinirea valorilor campurilor implicite (de ex. modalitatea de plata, termen de plata, casier, gestionar, etc.) pentru fiecare tip de document. Seriile si numerele de inregistrare se pot configura si se pot asocia la fiecare tip de document in parte.

Programul dispune de facilitati de cautare avansata dupa fiecare camp al fiecarui tip de document.

Pe langa facilitatile avansate de previzualizare si tiparire, documentele intocmite se pot exporta in format PDF si se pot trimite prin e-mail (ca atasament).

Securitatea datelor si a operatiilor efectuate

Pentru fiecare utilizator, programul permite configurarea functiilor pe care acesta poate sa foloseasca. De asemenea, aplicatia memoreaza toate operatiile efectuate de fiecare utilizator.

Aplicatia dispune de facilitati de salvare si restaurare a bazelor de date.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

AconiTech – Programe de Gestiune, Vanzare si Facturare in Pitesti – Arges – si in toate judetele tarii.